ORTHOSCOOT NH1

marknadens bästa knäskoter !

Orthoscoot NH-1

Vi tillhandahåller ORTHOSCOOT NH-1, en ny i alla avseenden bättre knäskoter i vårt sortiment av avlastande produkter för skador och tillstånd i fötter och underben.

Detta är den bästa knäskoter vi sett eller prövat!

Detta är en verkligt intelligent produkt som effektivt avlastar armar och axlar och ger en skön komfort för det skadade benet. Utseendet, effektförvaringen, styrningen och bromsarna är så bra att du trots en fotskada kan röra dig och leva nästan som vanligt.

 

iWalk Free 2.0 logo 500px * 153px

Orthoscoot rätt positionbarn på NH1
NH1 ihopfälld i bilbarn på NH1

Ett bättre alternativ

Med en knäskoter kan du enkelt och intuitivt utan träning röra dig utan att belasta armar, händer och axlar. din tyngd vilar på underbenets framsida. Kan du stödja underben-knä på det skadade benet kan du använda produkten! Du kan dessutom transportera med dig saker i den praktiska bagagehållaren. En hållare för kryckor gör dem tillgängliga när du måste upp och ner i trappor.

Eftersom du med en ORTHOSCOOT NH-1 fortsätter att belasta benet ända ner till knät gynnar det blodcirkulationen och du upprätthåller också balans och muskelstyrka i benet bättre än med konventionella metoder för avlastning såsom arm-kryckor eller i sämsta fall rullstol.

Kontraindikation eller olämplighet att använda den här produkten föreligger om man inte kan stödja på sitt knä av någon anledning. I den händelse man har nedsatt balansförmåga är ofta en knä-skoter en bättre lösning än andra alternativ, även efter förlamningar och svaghet av någon anledning.

Mer frihet under din rehabilitering! Avlastar händer och armar!

Du kan enkelt vika ihop den och t ex lägga i bakluckan i en bil.

Om du vill ställa den ifrån dig en stund finns som tillbehör ett lås som passar i bagagehållaren.

NH-1 är en tyskutvecklad och producerad knäskoter som är nyare och bättre och testad efter de tuffaste tyska normerna.

Den gör att du kan gå och röra dig utan att belasta händerna och armarna och ändå avlasta din skadade fot helt och hållet. Produkten är enkel att sätta ihop, köra och bromsa och att lära sig hantera!

Den medger att du kan röra dig och även stödja på benet så att du kan använda händerna som du är van vid. Du kan få med dig saker. Du kan motionera hunden eller flytta en kaffekopp och till och med arbeta stående som ex i en butik eller som frisör.

Överbelastningsskador på grund av vanliga kryckor, till exempel handsmärtor, karpaltunnel-syndrom och axelsmärtor kan helt elimineras. Det enda som behövs är lite några enkla handgrepp för att komma igång!

När du hyr en ORTHOSCOOT NH1 är den alltid nyservad och rengjord. På ORTHOSCOOT´s eget serviceställe tvättas och desinficeras produkten. Därefter kontrolleras varje skruv! Skadade eller slitna delar repareras eller byts ut.

Efter den tekniska genomgången ompackas NH1 och är därmed redo för nästa brukare!