Handsfree-krycka

IWalk2.0 , ett nytt sätt att röra sig!

iWalk2.0

iWalk2.0 kompletterar vårt sortiment av avlastande produkter för skador och tillstånd i fötter och underben.

Detta är en prisbelönt produkt som gör det möjligt att gå och avlasta foten utan kryckor eller rullande hjälpmedel så att man till och med kan gå i trappor!

Detta är alltså en verkligt intelligent produkt som befriar dina händer så att du trots en fotskada kan röra dig och leva nästan som vanligt.

 

iWalk Free 2.0 logo 500px * 153px

IWalkFree i rörelse

Ett bättre alternativ

Med en Hands-free krycka kan du alltså röra dig i trappor! Detta är inte möjligt med en knä-skoter och svårt med vanliga kryckor. Du kan dessutom bära med dig saker i din fria eller lediga hand om du har en Hands-free krycka. (En använder du för att hålla i ledstången).

Eftersom du med en iWalk2.0 fortsätter att belasta benet ända ner till knät gynnar det blodcirkulationen och du upprätthåller också balans och muskelstyrka i benet bättre än med konventionella metoder för avlastning såsom arm-kryckor eller i sämsta fall rullstol.

Kontraindikation eller olämplighet att använda den här produkten föreligger om man inte kan stödja på sitt knä av någon anledning eller om man inte har en tillräcklig balansförmåga. I den händelse man har mycket nedsatt balansförmåga är en knä-skoter alltid en bättre lösning.

Mer frihet under din rehabilitering

iWalk2.0 är en Hands-free krycka som gör att du kan gå och röra dig utan att ha händerna upptagna och ändå avlasta din skadade fot helt och hållet. Produkten är enkel att sätta ihop, sätta fast på benet och att lära sig hantera!

Den medger att du kan gå och röra dig och använda händerna som du är van vid. Du kan bära saker och stå eller gå utan att belasta händer och armar. Du kan promenera med hunden eller bära en kaffekopp och till och med arbeta stående som ex i en butik eller som frisör.

Överbelastningsskador på grund av vanliga kryckor, till exempel handsmärtor, karpaltunnel-syndrom och axelsmärtor kan helt elimineras. Det enda som behövs är lite enkla balansövningar för att komma igång!