Hyra


Det går bra att hyra en ORTHOSCOOT om t ex din doktor har sagt att du inte får stödja på din fot i ett visst antal veckor. Minsta hyrestid är 4 veckor. Hyran består av en startavgift 100€ ( ca 1100kr inkl moms) samt därutöver dags-hyra 15€ ( ca 170kr inkl moms). En 4-veckors hyra kostar till exempel 520€ ( knappt 5900kr inkl moms).Hem och olycksfalls-försäkringar har många gånger täckning för Hjälpmedel som man då kan använda. ORTHOSCOOT genomgår efter varje uthyrning desinfektion och service och förvaras i en anpassad kartong som gör den möjlig att frakta.

Roll-A Bout saknar sådan kartong och hyrs  därför bara ut via Stockholms Fotkirurgklinik på Sophiahemmet på Valhallavägen 91 i Stockholm där man måste hämta och lämna den.

Hands-free-kryckan Iwalk3.0 hyrs ej ut utan finns till försäljning  då den är en kroppsburen produkt som ej är klassad som uthyrningshjälpmedel.

Hur

Du hyr via via mail eller telefon, och anger vilken sida skadan sitter på.(OBS Det är nödvändigt att justera höjden på knäplattan och längden på styrstången innan användning.) Vi behöver veta adress och betalare inkl persondata.

Levereras direkt till din dörr

Välj i förväg vilket antal veckor du vill hyra. Minimum 4 veckor. Hyrperioden startar från den dag du får gånghjälpmedlet. Ingen deposition krävs. Efter avslutad uthyrning servas och desinficeras ORTHOSCOOT så att den åter är i toppskick till nästa kund.

Använd så länge du behöver

Använd gånghjälpmedlet så länge du behöver! Om den ursprungliga uthyrningsperioden tar slut så fortsätt att använda produkten och vi kommer att debitera dig per dag under förlängningstiden.

Retur

När det är dags att sända tillbaka ORTHOSCOOT placeras den i samma låda som den kom med. Fyll i retursedeln och ring Schenker för upphämtning eller lämna in den på ett Schenkerombud. Vi debiterar tills vi har den åter.

Uthyrningen avslutas

När vi fått tillbaka enheten så inspekteras den och vi justerar omedelbart debiteringen och skickar en faktura. Så enkelt är det!


Hyrbara produkter

 RollnStroll AB Beställningsformulär Orthoscoot  2021.12